Kafe me Bustina Mischela “Sampietro”


4800 L
  • Nr i bustinave për pako: 150 cope
  • Çmimi: 4,800 leke/ kuti
  • Kutia përmban: përzierja, gota plastike, sheqer
  • Përmasat e Pakos: Gjërësia 27cm, gjatësia 30cm, lartësia 28cm
  • Pesha e kutisë: 1,6 kg (pa sheqer, gota dhe përziersa)
  • Pesha e Bustinës: 7 gr
  • Vëndi i Origjinës: Itali
  • Origjina e Produkteve: Brazil, Etiopi, Kolumbi, Indi…