Kafe Kokerr, Mischela “Oro”


Në përbërjen e kësaj Mishele, janë përdorur kafetë arabike të cilësive më të larta duke krijuar një harmoni dhe ekuiliber që i jep kësaj kafeje një shije të vecantë. Kjo mishelë, ka një shije të ëmbël, të butë, me tone sheqeri, frutash, përmban më pak kafeinë se të tjerat ka aciditet më të lartë dhe krem kompakt.

  • Emri i Brandit: Oro
  • Tipi: Kafe Kokerr
  • Permasat: 33cm gjatesia, 7 cm lartesia , 16 gjeresia.( podi Mediterrano, Celeste. Moncafe)
  • Pesha e kutise: 1 Kg (Neto) 1.22 kg (Bruto)
  • Vendi I Origjines: Itali
  • Origjina e Produkteve: Brazil, Etiopi, Kolumbi, Indi…