Spinel Ciao (Bianca)


Forma novatore dhe tërheqëse, madhësia e përshtatshme e bëjnë aparatin e kafes për bustina Spinel “Ciao”, zgjidhjen ideale për përdorim në shtëpi dhe në zyrë. Me fuqinë nominale të zvogëluar në vetëm 400 Watt siguron kursime të konsiderueshme të konsumit të energjisë.