BLI TANI

BLI TANI

MISIONI


Misioni i kompanisë tonë është kërkimi i përsosmërisë, mbajtja e cilësisë konstante dhe punë, shumë punë me pasion si dhe metoda organizimi efiçente.


KAFE ITALIANE E IMPORTUAR


Indrit Shpk sjell ne Shqiperi qe nga viti 1991 kafenë Italiane Moncafè. Moncafè përfaqëson një histori në përgatitjen dhe ofrimin e shërbimit të kafesë që prej vitit 1975 kur vëllezërit Sampietro themeluan kompaninë Moncafè.


SERVIS DHE ASISTENCË TEKNIKE


Kompania ka krijuar një ekip efikas teknikësh që kryen periodikisht kontrolle të cilësisë për të siguruar që kafeja Moncafè të jetë perfekte.


SHKOLLA TEKNIKE PËR BARISTË


E licensuar për të zhvilluar kurse të formimit profesional nga Qendra Kombëtare e Regjistrimit (QKL) për Teknik për Mirëmbajtjen e Makinerive të Kafesë dhe Barist. Indrit Sh.p.k ju përgatit për ta kthyer pasionin tuaj në profesionin e së ardhmes.


Opinionet e klientëve

 • Moncafè më jep energjinë që më duhet për ta nisur mbarë ditën.

  Opinion#1

 • Momenti im është i përsosur kur më shoqëron Moncafè.

  Opinion #2

 • Disa gjëra të vogla mund të të ndryshojnë ditën, prandaj unë zgjedh gjithmonë Moncafè.

  Opinion #3

 • Çdo kush duhet të besojë ne diçka. Unë besoj se do të marr dhe një Moncafè tjetër pas kësaj.

  Opinion #4

Klientët dhe partnerët Moncafe