Kafe Bustine Mischela “Moncafe”


Bustina kafeje  te cilësisë së lartë ë dekafeinuara, ne filter letre. Kafe e fortë dhe shumë kremoze. Kjo kuti përfshin 150 lugë plastike, 150 qese sheqer dhe 150 gota plastike.

  • Nr i bustinave për pako: 150 cope
  • Kutia përmban: perzierja, gota plastike, sheqer
  • Përmasat: 5 gjatesia 30 lartesia 24..
  • Pesha e kutisë: 1,6 kg
  • Bustina: 7 gr
  • Vëndi i Origjinës: Itali
  • Origjina e Produkteve: Brazil, Etiopi, Kolumbi, Indi…