Kafe Kokerr Mischela “Rosso”


Në përbërjen e kësaj Mishele, janë përdorur kafetë robusta të cilësive më të larta krijuar një shije më të forte, më të ashpër, me një nuancë të ngjashme amëz kikiriku. Me një përmbajtje kafeine dy herë më të lartë se kokrrat e kafes Arabica tek kjo mishelë, ekzaltohet më së miri shija klasike e kafes, kremoze dhe intense.

  • Emri i Brandit: Rosso
  • Tipi: Kafe Kokerr
  • Permasat: 33cm gjatesia, 7 cm lartesia , 16 gjeresia.( podi Mediterrano, Celeste. Moncafe)
  • Pesha e kutise: 1 Kg (Neto) 1.22 kg (Bruto)
  • Vendi I Origjines: Itali
  • Origjina e Produkteve: Brazil, Etiopi, Kolumbi, Indi…