Kafe Bustine Mischela “Celeste”


Bustina kafeje  te cilësisë së lartë ë dekafeinuara, ne filter letre. Kafe e fortë dhe shumë kremoze. Kjo kuti përfshin 150 lugë plastike, 150 qese sheqer dhe 150 gota plastike.

  • Nr i bustinave per pako: 150 cope
  • Kutia permban: perzierja, gota plastike, sheqer
  • Permasat: 5 gjatesia 30 lartesia 24..( podi Mediterrano, Celeste. Moncafe)
  • Pesha e kutise: 1,6 kg
  • Weight (kg): 1 bustinë 7g
  • Vendi i Origjines: Itali
  • Origjina e Produkteve: Brazil, Etiopi, Kolumbi, Indi…